luni, 30 martie 2009

Medicamente pentru slabit sau produse herbalife

Herbalife

Am stat mult in cumpana daca sa scriu acest articol sau nu. Oamenii care vor sa slabeasca sunt tentati de cele mai multe ori sa caute “scurtatura” catre obiectivul atat de mult dorit si sa considere desuet sau fara sanse de reusita un regim alimentar echilibrat, alcatuit pe principii corecte, fiziologice, argumentate stiintific. Daca nu e suficient de frustrant (vezi diete cu ciorba de varza, cu grapefruit sau alte minuni…) regimul de slabire pare ineficient la prima vedere pentru multi.
Herbalife Slabire

In cautarea “produsului-minune”, cu ajutorul caruia sa poata ajunge rapid si fara prea mult efort la greutatea dorita, unii oameni isi pun problema daca nu cumva solutia consta in medicamentele destinate tratamentului obezitatii. Atentie, ma refer la medicamente si nu la suplimentele nutritive, acestea fiind produse care se pot lua fara prescriptie medicala, desi intre noi fie vorba, pentru unele dintre ele nu ar fi rau sa cereti parerea unui medic sau unui antrenor mai avizat.
Produse Herbalife
Am ezitat sa scriu acest articol in care doresc sa prezint principalele medicamente anti-obezitate, deoarece nu vreau sa dau idei unora dintre cititorii nostri. Asadar, ceea ce veti citi in continuare are doar titlu informativ si nu este un indemn spre a folosi aceste medicamente fara o indicatie primita din partea unui medic.

Herbalife Bucuresti
Uneori dietele si perioadele cu aport caloric redus pot fi un adevarat chin. In alta ordine de idei, cazurile grave de obezitate necesita uneori o medicatie adjuvanta, care pe langa modificarile privind stilul de viata (alimentatie, efort fizic) sa permita pacientului o scadere in greutate mai facila si mai rapida. Pe piata medicamenetelor exista mai multe produse, insa numai cateva sunt aprobate spre comercializare pe scara larga.

Slabire Herbalife

Majoritatea dintre acestea actioneaza asupra neurotransmitatorilor serotonina si noradrenalina. Inhibitorii apetitului, derivati de amfetamine nu ar trebui utilizati frecvent datorita efectelor secundare (tahicardie, hipertensiune, insomnie, hipertensiune pulmonara), timpului scurt de actiune si pericolului de instalare a dependentiei.
Cure de slabire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu